Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta. Mauris massa. Vestibulum lacinia arcu eget nulla.

Първа стъпка:  Регистрация Можете също да се регистрирате ON-LINE, като попълните формата за регистрация. Втора стъпка: Поръчайте си стартер с мостри. Стартерът не е задължителен, но ако искате да работите той ще бъде основния инструмент, който ще ви помогне да правите много продажби.
Prestige Starter включва: 150 мостри на парфюми. FM GROUP има и други ароматизирани продукти като: гелове за душ и лосиони за тяло.
След като сте регистрирани в FM базата данни, ще получите имейл от компанията, който ви предоставя данни за вашия партньорски номер и парола. Ако не получите това, трябва да се свържете със спонсора си, за да ви помогне да получите паролата си. След като получите своя код и парола, ще имате достъп до зоната на дистрибуторите, за да проверите цялата нова информация, промоции, новини за дистрибуторите и цени. Моля, влизайте редовно, за да проверявате последните новини.
Можете да поръчате продукти веднага след регистрацията. Достатъчно е да влезете в онлайн магазина с вашия код и парола, да изберете желаните продукти, да посочите адрес за доставка, начин на плащане и да финализирате поръчката.
Поръчките се правят само през онлайн магазина и се следват стъпките, които са посочени.
Ще трябва да платите предварително. Има 4 начина за плащане: КРЕДИТ или ДЕБИТНА КАРТА. Приети карти: VISA, MasterCard, Maestro и Solo. (Моля, имайте предвид, че FM не приемат VISA Electron).
Проверете какви са условията за безплатна доставка. FM GROUP в секцията за регистрирани дистрибутори посочва над каква сума поръчката Ви ще бъде безплатна.
Има 24 часа на ден, означава да отделяте по малко време всеки ден, което ще ви помогне да излезете от ситуацията, в която се намирате. Можете да намалите времето пред телевизора, за да отделите време и да имате страхотни резултати.
Повечето хора не обичат да продават. С FM можете сами да използвате продуктите. Просто ги препоръчайте на семейството и приятелите, както бихте направили с добър ресторант или филм.
Това е така, защото не харчим пари за скъпа реклама, вместо това използваме препоръка от уста на уста.
FM Group реши, че най-добрият начин за разпространяване на продуктите е чрез мрежовия маркетинг. Ако изберат да предлагат продуктите си в магазините, ще трябва да плаща за скъпа реклама,  знаменитости и това ще оскъпи цената на продуктите. Ние предлагаме висококачествени продукти на много достъпни цени.
Не, цените на нашите аромати всъщност са много по-ниски, отколкото обикновено хората очакват да платят за парфюм