Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta. Mauris massa. Vestibulum lacinia arcu eget nulla.

Accordion Panel
Първа стъпка:  Регистрация Можете също да се регистрирате ON-LINE, като попълните формата за регистрация. Втора стъпка: Поръчайте си стартер с мостри. Стартерът не е задължителен, но ако искате да работите той ще бъде основния инструмент, който ще ви помогне да правите много продажби.
Какво включва стартера?
Prestige Starter включва: 150 мостри на парфюми. FM GROUP има и други ароматизирани продукти като: гелове за душ и лосиони за тяло.
Как ще получа паролата си за сайта??
След като сте регистрирани в FM базата данни, ще получите имейл от компанията, който ви предоставя данни за вашия партньорски номер и парола. Ако не получите това, трябва да се свържете със спонсора си, за да ви помогне да получите паролата си. След като получите своя код и парола, ще имате достъп до зоната на дистрибуторите, за да проверите цялата нова информация, промоции, новини за дистрибуторите и цени. Моля, влизайте редовно, за да проверявате последните новини.
Кога мога да направя поръчка?
Можете да поръчате продукти веднага след регистрацията. Достатъчно е да влезете в онлайн магазина с вашия код и парола, да изберете желаните продукти, да посочите адрес за доставка, начин на плащане и да финализирате поръчката.
Accordion Panel
Поръчките се правят само през онлайн магазина и се следват стъпките, които са посочени.
Какви са начините на плащане?
Ще трябва да платите предварително. Има 4 начина за плащане: КРЕДИТ или ДЕБИТНА КАРТА. Приети карти: VISA, MasterCard, Maestro и Solo. (Моля, имайте предвид, че FM не приемат VISA Electron).
Accordion Panel
Проверете какви са условията за безплатна доставка. FM GROUP в секцията за регистрирани дистрибутори посочва над каква сума поръчката Ви ще бъде безплатна.
Accordion Panel
Има 24 часа на ден, означава да отделяте по малко време всеки ден, което ще ви помогне да излезете от ситуацията, в която се намирате. Можете да намалите времето пред телевизора, за да отделите време и да имате страхотни резултати.
Трябва ли да продавам?
Повечето хора не обичат да продават. С FM можете сами да използвате продуктите. Просто ги препоръчайте на семейството и приятелите, както бихте направили с добър ресторант или филм.
Accordion Panel
Това е така, защото не харчим пари за скъпа реклама, вместо това използваме препоръка от уста на уста.
Accordion Panel
FM Group реши, че най-добрият начин за разпространяване на продуктите е чрез мрежовия маркетинг. Ако изберат да предлагат продуктите си в магазините, ще трябва да плаща за скъпа реклама,  знаменитости и това ще оскъпи цената на продуктите. Ние предлагаме висококачествени продукти на много достъпни цени.
Accordion Panel
Не, цените на нашите аромати всъщност са много по-ниски, отколкото обикновено хората очакват да платят за парфюм