FM Group търси хора, които искат повече от живота, повече контрол, повече свободно време, повече от това да изкарват пари за прехраната си!

Хората, може би точно като вас, които са готови да научат нови идеи, концепции и начини за печалба, хора, които са готови да надграждат своите способности и да се стремят към нови хоризонти.

Независимо от вашия приоритет бизнесът на FM Group може да ви предостави реалистична възможност за постигане на вашите лични и финансови цели.

Фактите са, че нашият бизнес е в невероятно бързо развиващата се индустрия на парфюмите & и козметиката и в допълнение, че нашите ексклузивни европейски продукти ви гарантират перфектната възможност да имате голям успех и много щастливи клиенти. Нашият уникален маркетингов план отличава и FM Group от други подобни компании, като осигурява постижими и щедри награди за нашите партньори.

Преглед на ползите…

* Безплатна регистрацияjumping_blonde

* Ниска цена за началото на старта

* Най-висококачествените аромати на достъпни цени

* Допълнителен доход › Финансова свобода

* Високи 42% печалби от продажби на дребно, В допълнение 21% бонус от екипа

* Неограничени възможности за печалба

* Вашият собствен международен бизнес, лесен и забавен

* Чисто нови автомобили за лидери на екипи

* Приятелска подкрепа

* Повече свободно време & повече свобода

* Личностно развитие

* Подкрепа на членове на екипа

* Срещи с нови хора

* Пенсиониране и много добър финансов доход

* Не е необходим предишен опит

Как можете да получите достъп до нашите продукти?

FM Group е организация към която можете веднага да се присъедините. Попълнете онлайн формата за регистрация.

Три възможности на дейност в FM Group

Като потребител:

1. Имате право да купувате за себе си на намалени цени от-30% до -60%,

2. Имате право да купувате и продавате с до 65% печалба.

3. Имате право да изградите мрежа с дистрибутори във всички страни, в които FM Group оперира.

Това е лесен и доходоносен бизнес, просто отворете Starter Kit с мостри и започнете да печелите пари.

Представете си…

…Вашият собствен бизнес, който ви предлага абсолютна независимост. Вие сами решавате с кого ще работите и избирате работното време, което ви подхожда.

Вашият собствен бизнес, който ви позволява да постигнете своите цели и амбиции, бизнес, който е удоволствие да управлявате и работите, от което ще бъдете ентусиазирани.

Помислете колко интересно би било, ако вие сами определяте своя успех и бихте могли да поемете контрол над бъдещето си.

Звучи ли като нереално? Въобще не! Това може да бъде вашата реалност, реалност, която може да бъде ваша съвсем скоро! Всичко, което трябва да направите, е да отделите малко от времето си и да научите правилата, които ще гарантират вашия успех.

Как да печеля пари?

Директни продажби – Печелите разликата между цената на дистрибутора & и каталожната цена:

Продажбата на продукти на FM чрез директен контакт с клиентите, заобикаляйки традиционните магазини на дребно и по този начин съкращаваме пътя на продукта до купувача. Поради това можем да предложим на нашите клиенти атрактивни и изключителни продукти на достъпни цени.

ДОПЪЛНИТЕЛНО! Печелете допълнително месечни бонусни плащания въз основа на вашите лични продажби и на вашия екип от дистрибутори.

Печелете пари с FM Group България Има четири начина да спечелите пари като независим дистрибутор на FM Group. Първата е чрез показване на нашите продукти и каталог на хора, които познавате, организиране на FM парфюмни партита, показване на мострите на парфюмите на колегиs и т.н. и печелете разликата между цената на дребно, на която предлагате продукта, и цената на дистрибутора, която плащате на компанията за продукта, печелейки между 30% до 40% в зависимост от продукта. Ако вие (и вашият екип) продавате повече от единадесет парфюма всеки месец, можете да се класирате за допълнителен бонус между 3% и 21% от собствените си продажби, като за целта е достатъчно вие лично да се продали поне два парфюма. Освен това имате шанс да спечелите до 21% от продажбите на вашия екип, ако решите да разпространите идеята за компанията и да поканите други хора да споделят невероятната възможност за работа с FM Group. И накрая, на по-високите нива в бизнеса, на които стотици хора вече се радват, можете да споделите до 12% от световния оборот на FM Group плюс да вземете участие в нашата щедра програма за автомобили. Бихте ли искали да управлявате FM Group Mercedes? fm group lebanon Нямаме никакви ограничения с FM Group и вие имате възможността да участвате в този вълнуващ бърз етап на растеж на компанията.

Какво да направим сега?

Ако смятате, че можете както да спечелите, така и да предложите като се присъедините към FM Group моля contact us. Ще се радваме да ви помогнем да постигнете успеха, към който се стремите.

Не позволявайте на тази възможност да ви подмине. Не забравяйте, че успехът ви зависи само от вас! Можем само да ви покажем начин да стигнете до там! Start now>>>