perfandFM Group е млада и динамично развиваща се международна компания. Основана е в Европа през 2004 г. и оттогава се разраства в много държави по целия свят! В момента FM има присъствие в над 50+ страни. Предлагаме ви богата гама от аромати от всички видове: свежи, цветя, ориенталски, дървесни, плодови и много други, козметика и специализирани продукти за лице и кожа, висококачествено кафе и чай. Нашите основни цели са:
  • винаги налични продукти и то на най-добрите възможни цени
  • пълна удовлетвореност на клиенти и дистрибутори
  • тлично обслужване и задоволяване на заявките от клиенти
Бихме искали нашите дистрибутори да станат успешни бизнесмени в нашата компания, като развиват собствените си структури от сътрудници. Каним ви да се присъедините и да се включите в нашата компания и заедно да я направим по-силна. Създателят на компанията Артур Травински е обмислял много варианти за разпространение на продуктите на компанията. След като провежда среща със специалисти по мрежов маркетинг той взема решение да започне разпространяването на продуктите на FM Group чрез системата на мрежовия маркетинг. През първата година от старта в Полша (септември 2004 г.) клиенти и дистрибутори са пожелали да се отворят клонове и в други страни поради високия интерес към продуктите. Сега компанията има представители в повече от 50 страни..  Не се страхуваме от предизвикателства и смятаме, че невъзможното може да стане възможно. Нашите продукти са изработени за хора от всяка възраст. Имаме аромат за всеки. Ние ви предлагаме висококачествени продукти и голямо количество парфюми, които са перфектни във всяко едно отношение. Те ободряват сетивата ви и задоволяват дори най-взискателните вкусове. FM GROUP World изградена върху партньорство между Perfand и Drom Fragrances International. partners

Perfand е създадена през 1995 г. и произвежда Parfum, Eau de Parfum и Eau de Toilette. В началото компанията предлагаше продуктите си само на европейския пазар, но след това разшири присъствието си, благодарение на дистрибуторската мрежа FM GROUP.

Продуктите на Perfand са базирани на ароматните композиции, създадени от международно известната и уважавана немска компания DROM Fragrances International.

Drom започва историята си през 1911 г. и е считана за една от водещите компании, която произвежда аромати и в момента е на 8-мо място в света. Компанията има централа в Мюнхен Германия и Creative Centars в Ню Йорк, Париж и Бразилия. DROM дължи своя успех на високите стандарти и вискоспециализираните процеси, които се използват в производството за екстракти от аромати. Perfand е най-големият клиент на етерични масла на Drom в рамките на европейския пазар.

FM Group World постоянно разширява асортимента на продуктите си. През ноември 2008 г. те създадоха висококачествена гама от продукти за дома, която се нарича FM FOR HOME, а през 2010 г. се появи линият FM Make up Products. FM дистрибуторите в Полша имат възможност да работят с FM Group Mobile – виртуална мобилна телефонна мрежа. Ще се радваме, да се присъедините към FM Group и да си сътрудничите с нас. Ние от своя страна ще направим всичко възможно, за да ви предадем нашия професионализъм и да ви запознаем с високото качество на предлаганите от нас продукти.